Sesongens nyheter på plass hos MX Sport!

Stikkord: Større satsing på sti og terreng, betydelig økning i batterikapasiteten på elsykler og enda lettere barnesykler.

  • Sesongens nyheter på plass hos MX Sport!

    Sesongens nyheter på plass hos MX Sport!

Av: KB

Slik oppsummerer Endre Knudsen hos MX Sport satsingen på sykkel i 2017.

– Vi har hatt en god vinter innen både ski og sykkel, men nå etter påske og skarverennet må alle ski vike for bygging av komplett og spennende sykkelutstilling i alle butikkene våre!

Sykling på fjell og sti

Scott er et viktig merke for MX Sport, de siste årene i hovedsak innen barnesykler, i år også for ungdom og voksne som sykler i terreng.

– Vi øker satsingen på terrengsykling og har tatt ut flere modeller fra Scott sin svært fine, nye kolleksjon.

– Dette gav umiddelbar respons, allerede i oktober i fjor, faktisk, da vi fikk første ordre på en modell til rundt 40.000 kroner.

Prisene på de sterke Scott-syklene går fra 20.000 til 75.000 kroner.

– Mange liker seg i terrenget, både på stier og på byfjellene. Med Scott kan det bli en ekstra god tur.

Elektrisk økning

Elsykler fortsetter veksten og 2017-sesongen byr på større rekkevidde.

– Her går utviklingen ganske fort, og batterikapasiteten er der det er mest merkbart.

– De nye batteriene har rundt 20 prosent mer å gi, noe som betyr 1 til 2 mil ekstra. I dag kan du forvente at batteriet varer i 4 til 6 mil.

MX Sport har flere merker i utvalget, blant annet Merida og Diavelo. De er også blant få butikker som får selge det tyske kvalitetsmerket Haibike.

Landevei og lette barnesykler

Sykkel til trening og transport, turritt og til og fra jobben, er fremdeles viktigste varegruppe innen sykkel.

– Her er også utvalget størst, sier Endre.

– De som er kjekt å se i år er at produsentene i økende grad har forstått at det er gunstig også for barn å ha en sykkel med lav vekt. Dette er det mest merkbare innen barnesykler i år, et større utvalg i lette sykler.

– Nå gleder vi oss til sykkel-VM og håper det kan tenne en gnist som gjør at vi blir enda flere på to hjul i bergensområdet.

Ta servicen på DITT verksted

MX Sport Bergen Holding sine butikker, Os, Laguneparken, Åsane, Sletten Senter, Askøy og Sotra, har egne sykkelverksteder og er både rimelige og raske på service.

– Smurning, justeringer og generelt vedlikehold gjør opplevelsen både bedre og tryggere. Om du ikke har tid, utstyr eller interesse av å ta dette selv, så sving innom en av butikkene og overlat jobben til oss, inviterer Knudsen.

 

Vi forhandler Klikk på logo for å besøke nettsted

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo