MX Sport på fisketur

Om vinteren tar MX Sport de ansatte med på skitest. På forsommeren er det test av friluftsutstyr – og fiskelykke.

– Vi pleier å ta friluftskurset samlet, alle de ansatte i butikkene i bergensområdet, med teoretisk innføring etterfulgt av camp med praktisk gjennomføring og testing av utstyr.

– Men i år tok vi i MX Sport Fyllingsdalen et eget opplegg, med egen tur for alle ansatte til Nautnes og ut i havet vest for Øygarden, forteller butikksjef Thomas Hundven.

Flere av de ansatte er over snittet interessert i fiske, OG MX Sport er opptatt av produktkunnskap og best mulig førstehåndserfaring med varene i utvalget, hos alle de ansatte.

Fiskere fra Fyllingsdalen

MX Sport Fyllingsdalen er den nyeste MX Sport-butikken i bergensområdet – og åpnet i november 2011 som den største MX Sport-butikken i Norge.

– Innen fiskeutstyr selger vi mest til fiske i sjøen. Det er naturlig med den fine kysten vi har rundt Bergen.

– Men i sommer har vi også solgt en del lett utstyr til de som har tatt ferien i fjellet, til fiske etter fjellørret.

Elastisk erfaring

Været lettet og MX-gjengen fikk en flott båttur i skjærgården utenfor Nautnes. I tillegg til sosialt samvær kollegaer imellom fikk alle prøve fiske fra båt og fiske fra land.

– Blant det vi hadde fokus på var opplevelsen av  forskjellen mellom monofilament og multifilament, altså elastisk sene og flettet sene.

Mens den prisgunstige og elastiske gøtten har sine fordeler, blant annet når du skal kaste og kan dra nytte av elastikken, er multifilament å foretrekke når du vil ha høy bruddstyrke og tett kontakt med det som skjer i den andre enden.

– Fangst ble det også! De vi leide båt av sa at makrellen ikke var kommet, men vi fikk plenty.

– Det ble ingen store fisker, men vi fikk noen torsk om bord, sier Thomas Hundven fornøyd.

 

Vi forhandler Klikk på logo for å besøke nettsted

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo