Kjøp brukt sportsutstyr på nett

mai 6, 2019

Når man skal ut på en shopperunde hvor man skal oppgradere eller utvide samlingen av sportsutstyr er det ingen tvil om at tusenlappene får bein å gå på. Hvis du planlegger noen investeringer på denne fronten ønsker vi å komme med en liten anbefaling til deg som kan spare deg betydelige pengesummer!

Det er kanskje ikke så spesielt å komme med tips om å kjøpe brukt sportsutstyr på nett, men det er virkelig noe som er verdt å vurdere. Som vi nevnte så er slikt utstyr ofte dyrt, og utvalget av brukte artikler er utrolig stort. Det er bokstavelig talt ikke den ting du ikke kan finne, og hvis du er litt tålmodig og leter litt rundt kan du virkelig spare deg mange tusenlapper.

Kjøp brukt sportsutstyr på nett

En kjapp tur innom Finn.no kan sørge for store besparelser. Kjøp brukt sportsutstyr på nett og gjør lommeboken glad! Skjermdump: Finn.no

Mange muligheter, men Finn.no er best!

Å kjøpe en helt ny tredemølle koster titusenvis av kroner, og spesielt om man ønsker noe som har en god kvalitet. Hvis man leter litt på Finn.no (i skrivende stund ligger det over 300 tredemøller til salgs), vil man få et stort utvalg av slike møller. Og det er bare tredemøller! Tenk på sykler, kajakker, vektstasjoner og mye mye mer.

Du kan gjøre meget gode kjøp her, og hvis du til og med er i stand til å prute litt så kan du virkelig gjøre det skarpt her. Husk også på at det er greit å ikke ha brukt så veldig mye penger på splitter nytt utstyr og her er det utvilsomt mange som har brent seg – inkludert undertegnede! I kroken ved trappeoppgangen til loftet står det nemlig en nesten ubrukt romaskin og samler støv…

Slike kjøp gjøres hele tiden og det er mange som derfor velger å stampe bort utstyret sitt på markedsplasser som Finn.no, og da er det greit at du står klar til å slå til!

Opprett varsel og vær klar

Hvis du vet hva du er ute etter, og det er du jo sannsynligvis, så har Finn.no en flott funksjon som gjør at du kan være på pletten når det riktige treningsutstyret dukker opp. Hvis du ikke var klar over det så kan vi fortelle deg at du kan skru på et varsel på Finn og deretter få beskjed hver gang et produkt som det du er interessert i dukker opp.

Varsel finn.no

Det er enkelt å sette opp et produktvarsel på Finn.no. Følg guiden og hold deg oppdatert på det utstyret du er ute etter. Skjermdump: Finn.no

Det fungerer helt enkelt:
1. Gå inn på Finn.no.
2. Skriv inn hva du søker etter, f.eks. ‘tredemølle’.
3. Du vil da få opp ett utvalg tredemøller.
4. Oppe til venstre har du mulighetent til å trykke ‘lagre søk’ – klikk på den.
5. Deretter takker du på ‘Ja’ for å bli varslet når nye tredemøller legges ut for salg.

Enklere kan det ikke gjøres, og det betyr samtidig at du tidlig kan gjøre plassere deg i kampen om det treningsutstyret / sportsutstyret som du er ute etter. Husk at det ofte er førstemann til mølle på slike sider, og jo tidligere du får vite om det jo større sjanse er det for at du kan gjøre en god deal.

Når det gjelder brukt sportsutstyr til barn så har vi vel alle sett annonsen fra nettopp Finn.no? Kjøpt brukt sportsutstyr til barna på Finn.no og spar masse penger – man vet aldri hvor lenge de holder interessen oppe for akkurat den aktiviteten de har valgt seg ut.

Ikke kjøpt brukt skotøy

Det eneste vi anbefaler at du ikke kjøper brukt er skotøy. Sko former seg etter beina til brukeren og derfor er dette noe vi ikke mener man bør kjøpe brukt. Naturligvis gjelder ikke dette om skoene er så godt som ubrukt, og man kan jo naturligvis kjøpe nye såler å legge i – men dette er i alle fall hovedregelen vår.

Vanlig utstyr som sykler, tredemøller, vekter, buer – ja, hva som helst – kan kjøpes på nett og man vil da spare betydelige beløp.