Atleten AS

Atleten AS
Telefon 56 35 04 15

MX Sport Bergen Holding AS har eierskap i fem MX Sport-butikker i bergensområdet, Os, Laguneparken, Åsane, Fyllingsdalen og Sletten Senter. I tillegg har vi tett samarbeid med de andre butikkene rundt Bergen; MX Sport Sotra, Atleten (Knarvik) og Voss.

Med lokalt eierskap, dyktige og erfarne drivere og ansatte og trofast fokus på intern kursing og produktkunnskap, gjør vi vårt beste for at du som kunde skal få en best mulig opplevelse med dine sportsprodukt.

Med satsing på kvalitet og bredde innen det vi mener er de viktigste varegruppene, friluftsliv/fiske, ski, sykkel, tekstil, sko, mosjon og hjemmetrening, og i samarbeid med kjente og sterke leverandører, håper vi å treffe flest mulig av de sprekeste innbyggerne som handler i og rundt Bergen.

Men det viktigste er den personlige servicen, at du som kunde får nyttig informasjon og god veiledning i valg av vare, enten det er en passelig tursekk eller et par ski som passer deg og dine egenskaper. Vi har våre entusiaster og spesialister, men vi strekker oss også langt for at alle våre ansatte, også de som jobber deltid, skal ha god grunnleggende kunnskap om alle varegrupper. Derfor tar vi hvert år alle våre rundt 100 ansatte på teoretisk og praktisk skikurs med påfølgende test av nyhetene for kommende sesong. Når det gjelder andre varegrupper gjennomfører vi tilsvarende teoretisk og praktisk kursing, på telltur med alle ansatte, der det både er innføring og konkurranser innen varegrupper som telt, sekker, fiske og sykkel.

MX Sport Bergen Holding AS er også stolt arrangør av skimessen i Voss Fjellandsby i Myrkdalen i januar hvert år, og den store sportsmessen i Grieghallen, Fritt & Vilt, i april hvert år.

Velkommen i butikken, velkommen på messe, velkommen ut i naturen!

Mandag - Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 18:00

Andre butikker

MX Sport Åsane 
Telefon 55 11 77 77 (tast 1)

TLF: 55 11 77 77 (tast 5)

MX Sport Laguneparken
Telefon 55 11 77 77 (tast 4)

MX Sport Os
Telefon 55 11 77 77 (tast 2)

MX Sport Sletten
TLF: 55 11 77 77 (tast 3)

MX Sport Sotra
Telefon 56 33 14 20

Vi forhandler Klikk på logo for å besøke nettsted

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo